Leave Your Message
010203
Budaya perusahaan
Filosofi bisnis

ngupayakake supremasi pelanggan lan njupuk kepercayaan minangka dhasar, kaslametan adhedhasar layanan lan pangembangan adhedhasar inovasi

Sinau luwih lengkap

PRODUK Inti

Komitmen nyedhiyakake sampeyan produk kualitas paling apik

BABAGAN AWAKE DHEWE

Yongkang Proshui Import&Export Co., Ltd

Yongkang Proshui Impor & Ekspor Co., Ltd wis nggabungake ngembangaken lan Manufaktur sade menyang kabèh Organic lan specialized ing produk kluwarga .We dumunung ing kutha yongkang provinsi Zhejiang karo akses transportasi trep. Kita tetep karo konsep bisnis "ngupaya supremasi pelanggan lan njupuk kepercayaan minangka dhasar, kaslametan adhedhasar layanan lan pangembangan adhedhasar inovasi". Kabeh produk kita diprodhuksi kanthi peralatan canggih lan prosedur QC sing ketat kanggo njamin kualitas dhuwur. Njamin pasokan sing stabil lan pas wektune, kualitas sing bisa dipercaya lan layanan sing tulus.

Sinau luwih lengkap

KENAPA PILIH KAMI

Kita uga wis kerja sama karo forwarder profesional, kita bakal ngatur kiriman kanggo sampeyan, sampeyan bakal mbuwang kurang lan adol luwih akeh.

KENAPA PILIH US-1
KENAPA PILIH US-2
KENAPA PILIH US-3
010203
Laser engrave / UV print / Ukiran

pasokan pabrik & MOQ LOW
Jaminan Kualitas & Tim Profesional
Desain produk Paten

Low MOQ, Pangiriman Cepet.
Laser engrave / UV print / Ukiran

Sugeng rawuh

MOQ sithik, Pangiriman Cepet.
Laser engrave / UV print / Ukiran

Jaminan Kualitas
Ngontrol saben proses kanthi ketat

MOQ sithik, Pangiriman Cepet.
Sinau luwih lengkap

Kasus proyek

Kita fokus nyedhiyakake layanan khusus kanggo para pelanggan, lan kita bakal ngetrapake ide sampeyan!

KONTROL KUALITAS

Kapercayan kita yaiku kualitas luwih dhisik lan layanan sing paling penting

KONTROL KUALITAS-1
01

VALVE GLOBE

2018-07-16
Tenggorokan tenggorokan minangka mrieaproine gedhe.
Waca liyane
KONTROL KUALITAS-2
02

STAINLESS STEEL BALL katup

2018-07-16
Tenggorokan tenggorokan minangka mrieaproine gedhe.
Waca liyane
KONTROL KUALITAS-3
KONTROL KUALITAS-4
010203

Kabar lan informasi

Kita uga wis kerja sama karo forwarder profesional, kita bakal ngatur kiriman kanggo sampeyan, sampeyan bakal mbuwang kurang lan adol luwih akeh.