Leave Your Message
010203
Kultura e kompanisë
Filozofia e biznesit

Përpjekja për supremacinë e klientit dhe marrja e besimit si themel, mbijetesa e bazuar në shërbim dhe zhvillimi i bazuar në inovacion

Mëso më shumë

PRODUKTET THEMELORE

Të përkushtuar për t'ju ofruar produkte të cilësisë më të mirë

PËR NE

Yongkang Proshui Import & Export Co., Ltd

Yongkang Proshui Import & Export Co, Ltd, është duke përfshirë zhvillimin dhe prodhimin e shitjes në një tërësi organike dhe të specializuar në produktet shtëpiake. Ne jemi të vendosur në qytetin yongkang provincën Zhejiang me akses të përshtatshëm transporti. Ne i përmbahemi konceptit të biznesit të "përpjekjes për epërsi të klientit dhe marrjes së besimit si themel, mbijetesës bazuar në shërbim dhe zhvillimit të bazuar në inovacion". Të gjitha produktet tona prodhohen me pajisje të avancuara dhe procedura strikte QC për të siguruar cilësi të lartë. Garantimi i furnizimit të qëndrueshëm dhe në kohë, cilësia e besueshme dhe shërbimi i sinqertë.

Mëso më shumë

PSE NA ZGJODHET NE

Ne gjithashtu kemi bashkëpunuar me transportues profesionist, do të rregullojmë dërgesën për ju, do të shpenzoni më pak dhe do të shesni më shumë

PSE ZGJIDHNI US-1
PSE ZGJIDHNI US-2
PSE ZGJIDHNI US-3
010203
Gdhendje me laser / printim UV / Gdhendje

furnizimi i fabrikës dhe MOQ i ulët
Garancia e cilësisë dhe ekip profesional
Dizajni i produkteve të patentuara

MOQ i ulët, dorëzim i shpejtë.
Gdhendje me laser / printim UV / Gdhendje

I mirëpritur ngrohtësisht

MOQ i ulët, dorëzim i shpejtë.
Gdhendje me laser / printim UV / Gdhendje

Garancia e cilësisë
Kontrolloni rreptësisht çdo proces

MOQ i ulët, dorëzim i shpejtë.
Mëso më shumë

Rasti i projektit

Ne fokusohemi në ofrimin e shërbimeve të personalizuara për klientët tanë dhe ne do të zbatojmë idetë tuaja!

KONTROLLI I CILËSISË

Besimi ynë është se cilësia është e para dhe shërbimi është parësor

KONTROLLI I CILËSISË-1
01

VALVULA GLOBIT

2018-07-16
Gryka e fytit është një mrieaproine e madhe.
LEXO MË SHUMË
KONTROLLI I CILËSISË-2
02

valvula e topit prej çeliku inox

2018-07-16
Gryka e fytit është një mrieaproine e madhe.
LEXO MË SHUMË
KONTROLLI I CILËSISË-3
KONTROLLI I CILËSISË-4
010203

Lajme dhe informacione

Ne gjithashtu kemi bashkëpunuar me transportues profesionist, do të rregullojmë dërgesën për ju, do të shpenzoni më pak dhe do të shesni më shumë