Leave Your Message
010203
Култура на компанијата
Бизнис филозофија

стремејќи се кон надмоќ на клиентите и земајќи ја довербата како основа, опстанок заснован на услуга и развој заснован на иновации

Научи повеќе

ОСНОВНИ ПРОИЗВОДИ

Посветени да ви обезбедат производи со најдобар квалитет

ЗА НАС

Yongkang Proshui Import & Export Co., Ltd

Yongkang Proshui Import & Export Co., Ltd е инкорпорирање на развој и производство на продажба во органска целина и специјализирана за производи за домаќинството. Ние се држиме до деловниот концепт на „стремење кон надмоќ на клиентите и преземање на довербата како основа, опстанок заснован на услуга и развој заснован на иновации“. Сите наши производи се произведени со напредна опрема и строги процедури за КК со цел да се обезбеди висок квалитет. Гарантирајќи стабилно и навремено снабдување, кредибилен квалитет и искрена услуга.

Научи повеќе

ЗОШТО ДА ОДБЕРЕТЕ НАС

Имаме соработувано и со професионален шпедитер, ќе ви ја договориме пратката, ќе трошите помалку и ќе продавате повеќе

ЗОШТО ДА ОДБЕРЕТЕ НАС-1
ЗОШТО ДА ОДБЕРЕТЕ НАС-2
ЗОШТО ИЗБЕРЕТЕ НАС-3
010203
Ласерско гравирање / УВ печатење / Резба

фабричко снабдување и LOW MOQ
Гаранција за квалитет и професионален тим
Дизајн Патентирани производи

Низок MOQ, брза испорака.
Ласерско гравирање / УВ печатење / Резба

Топло добредојде

Низок MOQ, брза испорака.
Ласерско гравирање / УВ печатење / Резба

Гаранција за квалитет
Строго контролирајте го секој процес

Низок MOQ, брза испорака.
Научи повеќе

Проектен случај

Се фокусираме на обезбедување приспособени услуги за нашите клиенти и ќе ги имплементираме вашите идеи!

КОНТРОЛА НА КВАЛИТЕТ

Нашето верување е дека квалитетот е на прво место, а услугата е најважна

КОНТРОЛА НА КВАЛИТЕТ-1
01

ГЛОБУС ВЕНТИЛ

2018-07-16
Грлото на грлото е одличен мриеапроин.
ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
КОНТРОЛА НА КВАЛИТЕТ-2
02

ТОПЧЕН вентил од нерѓосувачки челик

2018-07-16
Грлото на грлото е одличен мриеапроин.
ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
КОНТРОЛА НА КВАЛИТЕТ-3
КОНТРОЛА НА КВАЛИТЕТ-4
010203

Вести и информации

Имаме соработувано и со професионален шпедитер, ќе ви ја договориме пратката, ќе трошите помалку и ќе продавате повеќе